محصولی که برای برداشت آن بیش از 12 هزار نفر راهی شهرستان زاوه می شوند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاوه گفت: علاوه بر نیروی اشتغالی که برای برداشت زعفران در شهرستان وجود دارد حدود 10 تا 12 هزار نفر نیز نیروی اشتغال دیگر به صورت میهمان در فصل برداشت این محصول در شهرستان حضور پیدا می کنند.

جواد محمدپور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه شهرستان زاوه با سطح زیر کشت 15 هزار و 700 هکتار، بیشترین سطح زیر کشت زعفران کشور را داراست، اظهار کرد: فصل برداشت زعفران از نیمه مهرماه آغاز و تا اواخر آبان ماه نیز ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاوه با بیان اینکه پیش بینی می شود با توجه به بارش هایی که داشته ایم وضعیت برداشت نسبت به سال گذشته بهتر باشد، گفت: زعفران و تولید آن به یکی از مهم ترین منابع درآمدی کشاورزان شهرستان زاوه تبدیل شده است.

وی بیان کرد: کشت زعفران که از دیرباز در منطقه زاوه متداول بوده و در سال های اخیر باعث رشد قابل توجه صنعت زعفران شده است، افزود: زعفران از نگاه اقتصادی برای مناطق کم آب منافع بسیار خوبی دارد.

محمدپور تأکید کرد: باید از طریق بسته بندی مناسب و محصولات زیربخش حوزه زعفران بتوانیم منافع بهتری را برای کشور ایجاد کنیم.

انتهای پیام

نظرات

captcha